empreses


De tots és coneguda la necessitat de parlar anglès en el món dels negocis. Les empreses són conscients de la necessitat creixent d'oferir als seus empleats la possibilitat d'aprendre per poder exercir millor la seva feina. En un món globalitzat on la comunicació és cada vegada més ràpida, l'anglès s'ha convertit en la llengua franca utilitzada per tots.

A Big Apple English oferim cursos altament efectius i personalitzats que s'adapten a les necessitats individuals dels nostres grups i alumnes. Creiem fermament que el que realment importa és comunicar-se de manera efectiva i per això les nostres classes són dinàmiques i posen l'accent en activitats pràctiques que ajuden els alumnes a utilitzar el que aprenen.

Si estan vostès interessats en oferir classes d'anglès a la seva empresa, ens agradaria concertar una entrevista amb la persona responsable del departament de RH o de Formació per a explicar-los més detalladament la nostra proposta. Estem segurs que podem dissenyar un programa que cobreixi les seves necessitats específiques.

Si tenen vostès qualsevol pregunta, si us plau, no dubtin en posar-se en contacte amb nosaltres.